Kurssit

Mikko Seppinen 7-9.8.2020
Astangajoogan mysore ja tekniikkatunnit & pranayama. Ilmoittaudu kurssille tästä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwAJ2WxFLNEoI0-fEru9C7xMNmaGs0DTHjJMVZaC0SeJ3NuQ/viewform

Kurssikuvaus:
7.8. klo 17.00-19.00 Back to Basics – hidas ohjattu harjoitus. Aloitus pienellä annoksella helposti sulatettavaa teoriaa, jonka jälkeen rakennamme harjoituksen peruselementit huolella, perusteellisesti ja rauhallisesti. Päätämme pitkällä ohjatulla rentoutumisella. Tunti soveltuu kaikille ja se antaa eväitä paitsi harjoituksen syventämiseen, niin myös uudelleen aloittamiseen tauon jälkeen.
8.-9.8. klo 8.30 – 9.00 pranayama ja klo 9.00-10.30 mysoreharjoitus. Pranayama tarkoittaa erillisiä hengitysharjoituksia. Pranayama rauhoittaa hermostoa, vähentää stressiä ja vie kohti meditatiivista tilaa. Tällä tunnilla rakennamme asanaharjoitusta täydentävän, joogaharjoitusta syventävän ja kaikille soveltuvan perusharjoituksen. Mysore harjoituksen filosofiana on, että yksi tapa ei sovi kaikille ja ohjatuilla tunneilla on mahdotonta vastata yksilöllisiiin tarpeisiin. Mysore tunnilla oppilaat tekevät omaa harjoitustaan pienryhmässä ja kaikki opetus on henkilökohtaista. Mysore on ihanteellinen kaikille, erityisesti aloittelijoille.
8.8. klo 11.30-13.30 tekniikkatunti. Tunnilla syvennymme astangajoogan ensimmäisen harjoitussarjan kompastuskiviin. Pureudumme erityisesti ns. ”gateway” asanoihin, jotka koetaan yleisesti haastaviksi ja joiden työstäminen oikeaoppisesti voi avata koko terapeuttisen sarjan uudella tavalla. Lisäksi hahmotamme kokonaisuutta joogan filosofian kautta. Tunti soveltuu kaikille, koko 1. sarjan harjoitteleminen ei ole vaatimuksena.

Sami Mälkiä / kurssin uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close