Henkinen polku

Enkelikurssi su 31.1. klo 12.30.-15.30. / Kristiina Pihlajanmäki

Enkelit auttavat ja tulevat meitä monin tavoin. Meidän ei tarvitse kuin pyytää, niin apu on jo tulossa.
Eri enkeleillä on omat erikoistumisalansa ja tehtävänsä. Kurssilla saat tietoa kulloinkin käsiteltävistä enkeleistä ja tunnet heidän läsnäolon visualisaatioiden avulla. Kurssi koostuu monesta yksittäisestä kurssikerrasta, jossa käsitellään kulloinkin eri enkeleitä. Voit myös osallistua yksittäiselle kerralle.
Sunnuntaina 31.1. käymme läpi ja työskentelemme Arkkienkeleiden Azraelin ja Zarahin, Butyalilin ja Gersisan sekä Mikaelin ja Faithin kanssa.
Arkkienkelit Azrael ja Zarah ovat tukenasi kaikissa suurissa elämänmuutoksissa. Heidän energiansa on lohduttava, tyynnyttävä ja sisäistä rauhaa tuovaa. He ovat turvaamassa meidän kulkua myös syntymän ja kuoleman hetkellä.
Arkkienkelit Butyalil ja Gersisa ovat tehokas työpari. Ae Butyalil on yhteydessä kosmisiin energioihin maan ulkopuolella ja Ae Gersisa auttaa näiden korkeiden energioiden maadoittumisessa maan leylinjoihin ja muuhun planetaariseen verkostoon. Ae Butyalil auttaa meitä näkemään oman valomme ja korkeimman sielunsuunnitelmamme ja Ae Gersisa auttaa työskentelemään maan ja luonnon kanssa.
Arkkienkeli Mikael on ollut luonamme aina. Hän tuo meille rohkeuden ja toteuttamisen energiaa. Hän on myös erikoistunut suojaamaan energiaamme. Arkkienkeli Faith auttaa meitä vahvistamaan luottamustamme elämään ja itseemme.

Kurssi pidetään sunnuntaina 31.1. klo 12.30 – 15.30 , Saimaan Astangajoogasalilla,
Pormestarinkatu 6B, Lappeenranta
Hinta 55 e.
Kurssin pitää Diana Cooper School of White Lightin opettaja Kristiina Pihlajamäki
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: vihreatuli@gmail.com tai 050 463 1528

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close