Tunnit

Elokuussa jatketaan astangajoogan ohjattu/mysore -harjoituksia tiistai-iltaisin Myllymäen päiväkodin liikuntasalissa. Tunnit tiistaisin ajalla 1.8.-29.8.2023 klo 17.-18.15. Ei etukäteisilmoittautumista. Tervetuloa!

Koko kesäkuun tarjolla ohjattu tunti tiistaisin klo 17.-18.15. Myllymäen päiväkodin liikuntasalissa. Ensimmäinen kerta 6.6.2023. Tervetuloa!

Maksu 10 x kortilla, kertamaksulla tai liikuntaeduilla.

Tyytyväisen joogin kommentti etäjoogasta:

”Etäjooga on ollut mahtava kokemus! Harjoitus sujuu hyvin kotona Kirsin ääntä kuunnellessa ja tietäen, että muutkin tekevät yhtäaikaa. Eikä vaadi paljoa, avaa vain sähköpostin linkin ja levittää maton :). Anu F”

Maksaminen 10 x kortilla tai kertamaksulla.

Ilmoittaudu etukäteen joogakirsi.haimi(at)gmail.com ja saat osallistumislinkin.

Omatoimiharjoitus toistaiseksi tauolla.

Alkeet 
Suullisesti ohjattu harjoitus astangajoogaa aloitteleville tai kevyttä harjoitusta kaipaaville. Harjoituksessa tehdään ensimmäisen asentosarjan asanoita ja harjoitus päätetään loppurentoutukseen.

Mysore-harjoitus
Oman hengityksen ohjaamana tehty oman mittainen harjoitus jaksamisen, tuntemusten ja edistyneisyyden mukaan. Ohjaaja avustaa fyysisesti syventämällä ja linjaamalla asanoita, sekä sanallisesti neuvomalla.
Mikäli mantra on kesken saapuessasi tunnille, odotathan salin ulkopuolella mantran loppuun.

Ohjattu harjoitus
Suullisesti ohjattu, pidempi harjoitus. Tunnilla tehdään ohjatusti 1. asentosarja kokonaan tai osittain. Harjoitus päätetään loppurentoutukseen.

Omatoimiharjoitus Salin rauhallinen ja lämmin tila on käytössäsi omaa, itsenäistä harjoittelua varten. Omatoimiharjoituksiin voi saapua liukuvasti, silloin kun itselle sopii.

Lastenjooga

Jooga-asanoita leikinomaisesti. Suositusikä 5-9 vuotiaat.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close